En eloge till alla bloggare

JAG ÄR HELT SLUT
Idag har jag haft engelska, historia, en till historia lektion, historia i konst (vi tittade på ryska baletter ;>), och en i ECJS (economique, juridique, sociale,, fråga mig inte vad vi gör i kursen för det förstod jag aldrig).. Just nu känns det iallafall som att jag e mer i dåtid än nutid, eftersom jag i nutid har 10 timmars historia per vecka

Idag hade jag iallafall den första danslektionen, och fick en underbar nyhet. Vi måste koreografera en dans själv och visa upp den inför alla. jättekul. verkligen. speciellt eftersom att 90 % av tjejerna är från marocko och har dansat magdans hela sitt liv. där står jag som en typisk svensk och försöker att inte synas alltför mycket (y),, aja, wish me luck


OBS! Samtligt ovan som är skrivet kursivet bör behandlas som ironi

Jag vill också säga detta; en eloge till alla bloggare!! Varför? Jo för att jag bara har laddat upp 5 (lr 6?) inlägg sedan jag kom till frankrike,, och jag har inte något att skriva om längre. Man tycker ju att jag borde ha jättemycket att berätta (om än inte jätteintressant) om mitt liv utomlands, men jag vet inte. Jag tror inte det. Det är svårt att berätta vad man har varit med om, hur intressant man än tyckte att det var så är det svårt att skriva ner det i ord som andra ska läsa.
Därför vill jag ge denna eloge till alla bloggare, eftersom deras liv i helhet består av shopping, fester och kändisskvaller; att lyckas skriva 10 inlägg per dag om ett liv som 80 % av alla ungdomar i sverige lever,, är en talang (Y) Jag vet inte om jag låtar ironisk när jag skriver det här, men jag menar det verkligen!

Nu ska jag gå och socialisera med min värdmamma,, godnatt och sov gott!!

Kommentarer
Postat av: Freddy

Irländsk dans? Jag tycker synd om dig...

Lycka till! <3

2010-09-14 @ 21:27:55
Postat av: Mammie

Jag tycker dina blogginlägg är jätteroliga att läsa - det är inte kvantiet som räknas utan kvalitet -säger hon som gör ett blogginlägg varannan månad...:)

2010-09-16 @ 18:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0